Kritieke onderdelen van fase 3: take control

Zorg ervoor dat het geleerde beklijft

Tailor - Train Take Control

Onze aanpak van transities bestaat uit 3 overzichtelijke fasen: Tailor, Train en Take Control. Deze fasen geven weer hoe je een transitie of verandering vormgeeft, tot executie brengt en borgt in de organisatie. Binnen deze fase wordt een eenvoudige hoofdvraag beantwoord:

Fase 3: Hoe zorgen we ervoor dat de gedragsverandering blijvend is?

de 3 stappen

Kritieke onderdelen van fase 3: Take Control

Als laatste bedden organisaties de methode in de vezels van het bedrijf in. Essentieel in deze fase zijn de leiders en managers en hoe ze met medewerkers werken om het geleerde in de praktijk te implementeren. Zij moeten ook de resultaten meten en continu werken aan de verbetering van het systeem.

Executie door  management en coaching

Manager zijn belangrijk bij het ervoor zorgen dat medewerkers de vaardigheden leren, deze consistent toepassen en hun tijd besteden aan de goede activiteiten, zodat de beste resultaten worden gehaald. Ze helpen bij het stellen van doelen en het maken van actieplannen, zorgen ervoor dat de beschikbare middelen en tools gebruikt worden, adviseren en motiveren medewerkers en houden ze verantwoordelijk.

Train de trainer en coach in de methode

De spil in het succes van de academy en het inbedden van de ontwikkelmethode in de bedrijfscultuur, zijn managers en coaches die de methode kennen en leven. Het is belangrijk dat zowel managers als coaches deelnemen aan trainingen, zodat ze de getrainde methodieken kennen en deze kunnen gebruiken in gesprekken met de werknemers. Creëer interne experts in de ontwikkelmethode voor het versnellen van successen.

Meet resultaten en verbeter continu

Als je de controle hebt, moet je weten aan welke knoppen je moet draaien. Als je niet weet wat er aan de hand is, weet je ook niet wat je moet aanpassen.
In deze stap geeft u de belangrijkste succesindicatoren vorm gemeten en continu verbetert worden. Hoewel dit een bekend gegeven is om het succes en de ROI van trainingen te vergroten, wordt het nog zelden gedaan.

kennismaken

Laat u verder informeren in een prettig (online) kennismakingsgesprek

Vul het formulier in en we nemen contact met u op om samen de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Uw Voornaam
Uw Achternaam
Uw zakelijke e-mailadres
Uw zakelijke telefoonnummer
Geef een korte uitleg over uw vraag (optie)
0 of 350